14. veebruarist 16. märtsini pakuvad 15 restorani Tartust, Otepäält ja Alatskivist igaüks kolmest roast koosneva maitsmismenüü hinnaga 15€ (Antoniuse hotelli restoranis kaks rooga).
Restoranide seas on kaks pop-up restorani, mis tegutsevad üksikutel päevadel. Tasku keskuse aatriumirestoran 13., 14., 21., 22. ja 28. veebruaril ning restoran Peipsimaa Maitseelamuse kojas Antoniuse hoovis 7. ja 8. märtsil.
Maitsmismenüüdest saab hea ülevaate heast-paremast, mida Lõuna-Eestil praegu pakkuda on. Pikemaks kohalviibimiseks pakuvad soodsaid hindu Tartu hotellid Antonius, Dorpat, London ja Pallas, GMP Clubhotel Otepääl ja Alatskivi loss.
Neli toidumeedia esindajat proovisid ära kõik Maitsva Lõuna-Eesti menüüde tarvis tehtud toidud. Eraldi märgistati road, mis väärivad teiste hulgast esiletõstmist.
Lisainfo: eestimaitsed.com