• Kaarin |

    Palun kas kellelgi on kogemusi kuidas vaigistada eelmist juhatust ja selle terrorit uuele valitud juhatusele.
    1,5 aastat tagasi tahtis vana juhatus meie majale renoveerimiseks peale surude 800000 tuh laenu +protsendid ja Kredixi abi. Maja rahvas 60 korterist oli vastu 42 korteriomaniku ja valiti ka uus juhatus. Vana juhatus ei ole siiani ametlikult aktiga dokumente üleandnud uuele juhatusele. Uus juhatus uuris renoveerimise võimalusi ilma Kredixita,kuna meil oli remondifondi kogutud raha ligi 70 000. Sai 3 hinnapakkumist ja otsustati võtta laenu 140 000, seega olid ka korteriomanikud nõus. Renoveerimine algas ja vana juhatuse esimees kulutab energiat sellele, et pidevalt käib igal pool kaebamas. Pole rahul ei ehituse kvaliteediga (kuigi on palatud ehituse järelvalve insener), küll ei meeldi, et uus juhatus teeb tööd, mida vana juhatus ei teinud 20 aastat. Nüüd kleebib igasuguseid ülekutseid trepikodade ustel. Oleme nii tüdinenud sellisest terrorist ja võiksime ka ju samaga vastata kui oleksime nii lapsikud. Kuidas oleks sellise fruktiga õige käitumine. Puuduvad kogemiused.

  • torujyrka |

    Ma pole just eriline diplomaat, aga proovige kutsuda kokku koosolek ja kuulake kõik osapooled ära. Las kurdavad oma mure veel viimast korda näost-näkku majaelanike ees. Pärast tänage neid tehtud töö eest ja öelge, et korteriühistu enamus on uue juhatuse selja taga ja seda teemat enam edaspidi ei arutata.

    – Mõni raskema rusikaga mees võiks seda viimast öelda, kui saad aru mida mõtlen. Ja seda sama seisukohta las sekundeerib veel teine ja kolmasgi, et neile uus reaalsus ilusti kohale jõuaks. Prouasid sellised isehakanud alfaissid ei kuula. Meeste abi on vaja.

    – Kui terror ei vaibu siis pöörduge politsei poole. Mõjuval põhjusel saab ka korteriühistu võtta vastu otsuse probleemse majaelaniku väljatõstmiseks – las kolib(vad) sinna kus on parem.

  • Vastamiseks pead olema sisse logitud.