Kogus: 4 portsjonit
Koostisosad:
- 2 avokaadot,
- 1 spl laimimahla,
- 2 tomatit,
- 2 mugulsibul,
- 400 g külm- või kuumsuitsulõhet,
- 2-3 dl hapukoort,
- tabascot,
- 8 täisteratortillat,
- 1 spl rasva,
- lehtpeterselli või koriandrit.
Valmistamine
Poolita avokaadod, eemalda kivid ja eralda viljaliha koorest. Vala laimimahl avokaado viljalihale, et vältida selle pruuniks tõmbumist. Loputa ja viiluta tomatid. Lõika sibul õhukesteks poolrõngasteks. Eemalda lõhelt nahk ning lõika kala tükkideks. Maitsesta hapukoor tabascoga. Pruunista tortillasid pannil rasvasegus ning voldi need taskuteks. Täida tortillataskud köögiviljade ja lõhega. Pane peale lusikaga hapukoore-tabasco segu ja puista üle rohke värske koriandri või lehtpeterselliga.
Head isu!