Šokolaadivaht värskete marjade, kaeraküpsise ja vanillijäätisega

Vaja läheb:

  • 200 g šokolaadi ( 60% kakaosisaldusega)
  • 4 dl vahukoort
  • 1 vanillikaun
  • 100 g värseid maasikaid
  • 100 g kaeraküpsiseid
  • 5 dl vanillijäätist

Valmistamine:

  • Purusta šokolaaditükid kaussi. Lõika vanillikaun pikkupidi pooleks ja kraabi seemned välja.
  • Mõõda kastrulisse vahukoor, lisa vanillikaun ja seemned. Aja korraks keema ja seelejärel eemalda vanillikaun. Kalla kuum koor purustatud šokolaadi peale ja sega kõik ühtlaseks massiks.
  • Aseta segu 3 tunniks külmkappi. Võta tahenenud vahust lusikaga kaunis portsjon ja aseta see taldrikule.

Kaunista värskete maasikate ja purustatud kaeraküpsistega, serveeri vanillijäätisega.

Märksõnad: ,

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll