2011. a kehtinud maksumärkidega sigaretid tuleb käitlemisest eemaldada

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.

Maksu- ja tolliamet juhib tähelepanu, et 1. aprillist alates ei tohi enam müüa kuni 31. detsembrini 2011. a kehtinud maksumärgiga sigarette.

Teisi tubakatooteid (sigar, sigarillo, suitsetamistubakas), mis kannavad kuni 31. detsembrini 2011. a kehtinud maksumärki, võib edasi müüa.

1. aprillist sel aastal jõustub ATKEAS § 456 lg 1 punkt 4, mis sätestab, et tagastada saab maksumärke, millega märgistatud aktsiisikaubalt on tekkinud aktsiisimaksukohustus ja mis tagastatakse eelnimetatud müügikeelu tõttu pärast maksumärgi uue kujunduse kehtestamist üheksa kalendrikuu jooksul müügikeelu jõustumise päevast arvates.

Eelnimetatud müügikeelu tõttu käitlemisest eemaldatud toodetele kinnitatud maksumärke, millelt on tekkinud aktsiisimaksukohustus, on võimalik aktsiisiladudel maksu- ja tolliametile tagastada kuni 31. detsembrini 2012. a.

Märksõnad: ,

Pane tähele!

Kord nädalas

Telli RMP Nädalakiri

Kolmapäeviti saadetav Nädalakiri sisaldab raamatupidamise, maksunduse ja tööõiguse valdkonna olulisi uudiseid, spetsialistide artikleid, seadusemuudatusi, nõuandeid ja soovitusi.

Töövahendid

Maksukalender Maksumäärad Numbriline Tööajafond RTJ IFRS Abitabelid Seadused MTA avalikud päringud Nädalakiri

Kalkulaatorid

Palgakalkulaator Maksuvaba tulu kalkulaator Puhkusekalkulaator Auditikalkulaator Kogumispensioni kontroll